Khalid & Sophie: Cees van Kempen van film <em>Wolf</em> wordt bedreigd gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: Cees van Kempen van film Wolf wordt bedreigd gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2022-10-28 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 28 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

  • We nemen het nieuws van de dag door met ons duo van dienst: Georgina Verbaan en Milan van Dongen.

  • De gemoederen rond de wolf in Nederland lopen hoog op.Cees van Kempen, de maker van de populaire film ‘Wolf’, krijgt bedreigingen en daarom wordt een lezing van hem komend weekend gecanceld.

  • Jan Wolkers was niet alleen kunstenaar en schrijver, maar ook een bezeten voetballiefhebber. Zijn biograaf Onno Blom legt uit waarom Wolkers zo'n fan was van Piet Keizer en Willem van Hanegem en zich zo diep verbonden voelde met Johan Cruijff.

  • Elke week houdt Annefleur Schipper het nieuws, internet en de bladen nauwlettend in de gaten om daar één inspirerend of bijzonder persoon uit te kiezen voor in ons eigen wassenbeeldenmuseum.

  • Nederlands wereldster Candy Dulfer is terug met haar nieuwe album 'We Never Stop'. Vanavond schuift ze aan en trakteert ze ons natuurlijk op live muziek

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws