Maandag bij <em>Khalid & Sophie</em>: <em>Bram Vermeulen</em> over de hevige aardbevingen in Turkije en Syrië gemist? | Gids.tv

Maandag bij Khalid & Sophie: Bram Vermeulen over de hevige aardbevingen in Turkije en Syrië gemist?
Nieuws

NPO 1
2023-02-06 19:03:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Dit zijn de gasten die maandag langskomen bij Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie maandag 6 februari

  • Het duo van dienst is Olcay Gulsen en Bart Vriends. Met hen wordt het nieuws van de dag besproken.

  • De hevige aardbevingen van vanochtend in het zuidoosten van Turkije hebben al duizenden mensen in Turkije en Syrië het leven gekost. Te gast zijn Trouw-columnist Emine Uğur en voormalig Turkije- correspondent Bram Vermeulen.

  • Vorige week opende de VVD de aanval op ‘de linkse wolk’. Dit weekend trapten GroenLinks en de PvdA samen hun campagne af voor de Provinciale Statenverkiezingen. Aan tafel Jesse Klaver en Attje Kuiken.

  • Merlijn Kamerling schreef het boek ‘Nu ik je zie’ over de verhouding tot zijn vader Antonie Kamerling. In de gelijknamige solovoorstelling brengt Soy Kroon het verhaal naar het theater. Ze schuiven vanavond samen bij ons aan.

  • We kennen Marco van Basten van zijn fantastische voetbalcarrière. Tegenwoordig is hij ook een fervent squasher. Komende donderdag start het NK Squash en vanavond stelt Marco zesvoudig Nederlands kampioen Piëdro Schweertman aan ons voor.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws