Mart op de Piste gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mart op de Piste gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mart op de Piste gemist? Bekijk hier de hele uitzending Mart Hoogkamer ruilt de bacardi lemon in voor de glühwein en gaat in het nieuwe programma Mart op de Piste op zoek naar een après-ski knaller. Samen met zijn vrienden strijkt de zanger neer in Val Thorens voor een muzikale wintersport. Elke aflevering zingt Mart een winterse meezinger. Alle fragmenten uit deze uitzending Mart op de piste vanaf woensdag te zien bij NPO 3: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Mart op de piste: Wesley Sneijder en Randy Wolters treden op als volkszangers Bekijk deze video » Hoogtepunten Mart op de piste aflevering 1: 'Wesley Sneijder is uitsmijter Madurodam’ Bekijk deze video » KinderpisteIn de eerste aflevering komt de groep aan in Val Thorens, waar ze gelijk hun appartement bekijken. De eerste stappen op wintersport zijn onwennig, maar bevallen prima. Wesley heeft tegen zijn vrienden gezegd goed te kunnen skiën, maar onderweg naar de top van de berg blijkt dat hij het pas twee keer heeft gedaan... Mart en Randy doen het rustiger aan en blijven op de kinderpiste. Shirma RouseMart blijkt een onverwacht talent te hebben en doet het voor een eerste keer helemaal niet slecht. De après-ski kraker wordt gezongen door Shirma Rouse. Zij maakt samen met de muzikanten een nieuwe versie van het bekende nummer 'Kon ik maar even bij je zijn'. Later in het seizoen zijn ook Wolter Kroes, John West, Bizzey, Jody Bernal en Roxanne Kwant te gast. Bekijk ook Zien: Mart Hoogkamer openhartig over eigen tv-programma 'Mart op de Piste' Bekijk deze video » Ongelofelijk: Mart Hoogkamer vangt op Total Loss Festival een glas bier (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Mart Hoogkamer ruilt de bacardi lemon in voor de glühwein en gaat in het nieuwe programma Mart op de Piste op zoek naar een après-ski knaller. Samen met zijn vrienden strijkt de zanger neer in Val Thorens voor een muzikale wintersport. Elke aflevering zingt Mart een winterse meezinger.

Kinderpiste
In de eerste aflevering komt de groep aan in Val Thorens, waar ze gelijk hun appartement bekijken. De eerste stappen op wintersport zijn onwennig, maar bevallen prima. Wesley heeft tegen zijn vrienden gezegd goed te kunnen skiën, maar onderweg naar de top van de berg blijkt dat hij het pas twee keer heeft gedaan... Mart en Randy doen het rustiger aan en blijven op de kinderpiste.

Shirma Rouse
Mart blijkt een onverwacht talent te hebben en doet het voor een eerste keer helemaal niet slecht. De après-ski kraker wordt gezongen door Shirma Rouse. Zij maakt samen met de muzikanten een nieuwe versie van het bekende nummer 'Kon ik maar even bij je zijn'. Later in het seizoen zijn ook Wolter Kroes, John West, Bizzey, Jody Bernal en Roxanne Kwant te gast.

Actuele video's

Meer actuele video's