NOS Koningsdag in Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Koningsdag in Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Koningsdag in Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending Koning Willem-Alexander viert zijn verjaardag dit jaar in Rotterdam, waar hij met zijn familie een bezoek aan brengt. De koning en de koningin doen met hun drie kinderen en andere familieleden een rondgang door de stad. De NOS is daar de hele dag weer live bij. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: panna op koning Willem-Alexander (Koningsdag 2023) Bekijk deze video » Zien: Feyenoord-fans maken de koning duidelijk wie kampioen wordt (Koningsdag 2023) Bekijk deze video » UitzendingVanaf 10.45 uur wordt gepresenteerd door Jeroen Overbeek. Malou Petter, Martijn Bink en Albert Bos staan langs de route om zowel de familieleden als de mensen langs de kant. Tijdens de uitzending komen we onder andere Davina Michelle, Broederliefde en Lee Towers voorbij. Je kunt Koningsdag 2023 ook volgen via een livestream bij Gids.tv. ProgrammaHet programma start in de Afrikaanderwijk in Rotterdam-Zuid, waarna de familie op de Watertaxi stapt om over de Nieuwe Maas onder meer langs de SS Rotterdam te varen. Na de vaartocht gaat de familie in de Leuvenhaven van boord en trekken langs Blaak, de Laurenskerk en de Markthal. De route eindigt aan de Binnenrotte. Bekijk ook Video: Koning Willem-Alexander krijgt van Nederlanders een 6,5, Máxima een 7,3 Bekijk deze video » Zie: prinsessen Amalia en Ariane achter de schermen bij het Koningsdagconcert Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Koning Willem-Alexander viert zijn verjaardag dit jaar in Rotterdam, waar hij met zijn familie een bezoek aan brengt. De koning en de koningin doen met hun drie kinderen en andere familieleden een rondgang door de stad. De NOS is daar de hele dag weer live bij.

Uitzending
Vanaf 10.45 uur wordt gepresenteerd door Jeroen Overbeek. Malou Petter, Martijn Bink en Albert Bos staan langs de route om zowel de familieleden als de mensen langs de kant. Tijdens de uitzending komen we onder andere Davina Michelle, Broederliefde en Lee Towers voorbij.

Je kunt Koningsdag 2023 ook volgen via een livestream bij Gids.tv.

Programma
Het programma start in de Afrikaanderwijk in Rotterdam-Zuid, waarna de familie op de Watertaxi stapt om over de Nieuwe Maas onder meer langs de SS Rotterdam te varen. Na de vaartocht gaat de familie in de Leuvenhaven van boord en trekken langs Blaak, de Laurenskerk en de Markthal. De route eindigt aan de Binnenrotte.

Actuele video's

Meer actuele video's