NOS WK Voetbal: Nederland - Ecuador eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Nederland - Ecuador eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 16.05 uur voorbeschouwing en om 17.00 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - Ecuador in Groep A van het WK voetbal in Qatar. Oranje hoopt vandaag ook het tweede duel in de groepsfase te winnen. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Winst in slotfaseOranje begon de jacht op de wereldtitel met een wedstrijd tegen Senegal. De sterkste tegenstander uit Groep A was lange tijd aan het Nederlands elftal gewaagd en kreeg zelfs een aantal kansjes (die werden gekeerd door doelman Andries Noppert), maar in de slotfase sloeg Nederland alsnog toe met treffers van Cody Gakpo en Davy Klaassen. Makkelijke zegeHet Nederlands elftal hoopt ook de tweede wedstrijd, tegen Ecuador, te winnen. De Ecuadorianen mochten aantreden in de openingswedstrijd van het WK. Gastland Qatar was de tegenstander. Ecuador had weinig te duchten van Qatar, want al snel prijkte een 0-2 voorsprong op het scorebord. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld, maar het Nederlands elftal zal toch van een ander kaliber zijn. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Qatar - Ecuador (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Senegal - Nederland (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 25 november 2022 om 17:53

Vanaf 16.05 uur voorbeschouwing en om 17.00 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - Ecuador in Groep A van het WK voetbal in Qatar. Oranje hoopt vandaag ook het tweede duel in de groepsfase te winnen. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Winst in slotfase
Oranje begon de jacht op de wereldtitel met een wedstrijd tegen Senegal. De sterkste tegenstander uit Groep A was lange tijd aan het Nederlands elftal gewaagd en kreeg zelfs een aantal kansjes (die werden gekeerd door doelman Andries Noppert), maar in de slotfase sloeg Nederland alsnog toe met treffers van Cody Gakpo en Davy Klaassen.

Makkelijke zege
Het Nederlands elftal hoopt ook de tweede wedstrijd, tegen Ecuador, te winnen. De Ecuadorianen mochten aantreden in de openingswedstrijd van het WK. Gastland Qatar was de tegenstander. Ecuador had weinig te duchten van Qatar, want al snel prijkte een 0-2 voorsprong op het scorebord. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld, maar het Nederlands elftal zal toch van een ander kaliber zijn.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.