Op1: Jeroen Pauw over nieuw programma 'Nederland zit vol' gemist? | Gids.tv

Op1: Jeroen Pauw over nieuw programma 'Nederland zit vol' gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-09-07 22:47:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 7 september.

  • Esther Ouwehand laat de laatste tijd flink van zich horen. Ze noemde het CDA ‘laf’ en Wopke Hoekstra een ‘zak hooi’. Nu de Raad van State de vergunning van drie emissiearme stallen intrekt, is wat betreft de leider van de Partij voor de Dieren de weg van innovatie om de stikstofcrisis aan te pakken definitief afgesloten. Vanavond schuift ze aan bij Op1.

  • Zit Nederland aan de limiet van zijn groei? In zijn nieuwe programma Nederland is Vol gaat presentator Jeroen Pauw op zoek naar het antwoord op die vraag. Want hoewel we steeds nadrukkelijker tegen grenzen aanlopen, is het verlangen naar groei nog steeds springlevend. Vanavond bij Op1 vertelt Pauw wat hij allemaal heeft ontdekt. Nederland is Vol is te zien vanaf zondag 11 september. In de eerste aflevering staat de groei van Schiphol centraal.

  • Slecht nieuws voor mensen met spinnenfobie. De giftige valse wolfspin heeft zich definitief in Nederland gevestigd. De spin kwam eerst vooral in het Zuid-Europa voor, maar door klimaatverandering gedijt het beest ook hier steeds beter. Spinnendeskundige Sjef van Overdijk vertelt vanavond bij Op1 of we bang moeten zijn voor het beestje en neemt een achtpotige vriend mee naar de studio.

  • Benzine is duurder dan ooit, de energierekening is verviervoudigd en dan is er ook nog de torenhoge inflatie. Met name ouderen hebben steeds meer moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en dat zorgt voor geldstress, vreest schuldenexpert Nadja Jungmann. Ze schuift vanavond aan samen met de gepensioneerde Linda Bovendeert (75) en Mineke Veldhuijzen (79), die elke maand minder overhouden.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws