Op1: welke grote aankondiging doet Donald Trump dinsdag? gemist? | Gids.tv

Op1: welke grote aankondiging doet Donald Trump dinsdag? gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-11-14 22:14:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Maandagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 14 november.

  • De Universiteit van Leiden verwijderde, na een aantal klachten, het schilderij met zes sigaar rokende oude mannen. Tot frustratie van Rein Dool, de maker van het schilderij. Vanavond in Op1 vertelt de kunstenaar over wat het met hem deed.

  • Gaat Donald Trump morgen opnieuw een gooi naar het presidentschap aankondigen? Voorafgaand aan de midterms, waar zijn voorspelde grote Republikeinse zege uitbleef, speechte de voormalig president een grote aankondiging te doen op 15 november. Vanavond in Op1 blikken we met Amerikakenner Willem Post vooruit.

  • Nog zes dagen en dan begint het WK voetbal in Qatar. De KNVB wil tijdens het toernooi aandacht vragen voor de situatie van arbeidsmigranten in het land. Welk statement gaan de spelers van het Nederlands Elftal maken? We praten erover met secretaris-generaal van de KNVB Gijs de Jong.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws