Op1: Zuellen Rodrigues over online seksueel misbruik gemist? | Gids.tv

Op1: Zuellen Rodrigues over online seksueel misbruik gemist?
Amusement

NPO 1
2023-02-03 22:26:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen Op1 van vrijdag 3 februari

  • Online seksueel misbruik blijft maar toenemen. Wat doet het met je en wat kun je er tegen doen? Zuellen Rodrigues, die het overkwam, en Arda Gerkens van Help Wanted zijn te gast.

  • Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en voorzitter Charles Michel van de Europese Raad spreken vandaag in Kiev met president Zelensky. Een belangrijk thema is de wederopbouw van Oekraïne. Stedenbouwkundige Fulco Treffers en hulpverlener Hielke Zantema zijn net terug uit het land, waar ze al meehelpen aan de wederopbouw. In Op1 vertellen ze erover.

  • Hij is een van de pioniers van de Nederlandse hiphop en maakte furore als onderdeel van Opgezwolle. Nu heeft hij een nieuw album vol met opvallende samenwerkingen: rapper Sticks. In Op1 vertelt hij over zijn nieuwe plaat ‘Alles Over Hoop’, en hoe psychiater Dirk de Wachter en Paul de Munnik op zijn album belandden.

  • Het is zo’n record waarvan gedacht werd dat het nooit meer verbroken zou gaan worden. Toch staat de Amerikaanse basketballer LeBron James op het punt om het magistrale record van Kareem Abdul-Jabbar als topscorer aller tijden van de NBA over te nemen. Over deze bijzondere sportman vertellen ESPN-presentator Sanne van Dongen en oud-basketballer Francisco Elson, die tien keer tegen James speelde.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws