Rules of the Game gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rules of the Game gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rules of the Game gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat de gloednieuwe Britse thrillerserie Rules of the Game van start op NPO 2. Deze bloedstollend spannende serie was begin dit jaar voor het eerst te zien op de Britse televisie en beleeft nu zijn première bij de publieke omroep. HR-managerIn Rules of the Game maken we kennis met HR-manager Maya Benshaw, gespeeld door Rakhee Thakrar. Zij begint aan een nieuwe baan en gaat aan de slag bij het succesvolle bedrijf Fly Dynamic, waar ze tot ongenoegen van directeur Samantha 'Sam' Thompson (Maxine Peake) besluit de ongezonde bedrijfscultuur aan te pakken. GeheimDeze op het oog onschuldige actie van Maya blijkt uiteindelijk grote gevolgen te hebben. Ze komt namelijk een duister geheim op het spoor, dat te maken heeft met de mysterieuze dood van een jonge, vrouwelijke medewerker. Wat is hier gebeurd en wat is de rol van Fly Dynamic in de raadselachtige dood van deze vrouw? Bekijk ook La Brea vanaf dinsdag 27 september op Net5: bekijk de trailer Bekijk deze video » Het Gouden Uur vanaf 23 oktober te zien op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Rules of the Game gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 28 oktober 2022 om 11:30

Vanavond gaat de gloednieuwe Britse thrillerserie Rules of the Game van start op NPO 2. Deze bloedstollend spannende serie was begin dit jaar voor het eerst te zien op de Britse televisie en beleeft nu zijn première bij de publieke omroep.

HR-manager
In Rules of the Game maken we kennis met HR-manager Maya Benshaw, gespeeld door Rakhee Thakrar. Zij begint aan een nieuwe baan en gaat aan de slag bij het succesvolle bedrijf Fly Dynamic, waar ze tot ongenoegen van directeur Samantha 'Sam' Thompson (Maxine Peake) besluit de ongezonde bedrijfscultuur aan te pakken.

Geheim
Deze op het oog onschuldige actie van Maya blijkt uiteindelijk grote gevolgen te hebben. Ze komt namelijk een duister geheim op het spoor, dat te maken heeft met de mysterieuze dood van een jonge, vrouwelijke medewerker. Wat is hier gebeurd en wat is de rol van Fly Dynamic in de raadselachtige dood van deze vrouw?

Actuele video's

Meer actuele video's