Steenrijk, straatarm gemist? | Gids.tv

Steenrijk, straatarm gemist?
Amusement, Serie

SBS 6
2022-12-14 20:30:00
Tip

Uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Woensdag kun je in Steenrijk, straatarm zien hoe arme en rijke families een week lang van leven en huis ruilen, met het bijbehorende budget. Deze week ruilt de familie Bakker uit Nijswiller (Limburg) met de in Italië woonachtige familie Van der Linden.

__Droom in Italië __
De familie van der Linden ruilt van huis, haard en budget met de familie Bakker uit Nijswiller. Fred en Irma leven hun droom in het noorden van Italië, in de regio Piemonte. Ze hebben een droomhuis en daarbij vier appartementen om te verhuren. 1000 kilometer verderop, in het Limburgse dorpje Nijswiller, woont de familie Bakker.

Pesterijen wegens autisme
De familie Bakker verliet de randstad, omdat hun kinderen te maken kregen met pesterijen. Deze hebben alles te maken met het autisme van de kinderen. In Nijswiller probeerden de Bakkers een nieuw bestaan op te bouwen. En dan slaat ook daar het noodlot opnieuw toe. Het zorgbedrijf dat Andre en Sylvia runnen gaat failliet en zorgt ervoor dat de familie van een paar tientjes per week moet rondkomen.

Bekijk deze aflevering van Steenrijk, straatarm hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm video's

Steenrijk, straatarm TV-Nieuws