Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Sterren op het Doek is terug met een nieuw seizoen. Presentator Özcan Akyol interviewt de komende weken bekende Nederlanders, terwijl zij worden geportretteerd door een drietal kunstenaars. Elke zaterdag rond 20:40 uur op NPO 2. De eerste gast is Eva Jinek. Drie vrouwenDe altijd gedreven talkshowpresentator Eva Jinek wordt geportretteerd door drie sterke en getalenteerde vrouwen. OpenhartigOndertussen heeft ze met Özcan een openhartig gesprek over haar achtergrond en haar moederschap in combinatie met haar ambities en carrière. KeuzeAan het einde van de aflevering mag elke BN'er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel. Eva Jinek over zware periode na bevalling: "Wist niet of ik beter zou worden" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Sterren op het Doek is terug met een nieuw seizoen. Presentator Özcan Akyol interviewt de komende weken bekende Nederlanders, terwijl zij worden geportretteerd door een drietal kunstenaars. Elke zaterdag rond 20:40 uur op NPO 2. De eerste gast is Eva Jinek.

Drie vrouwen
De altijd gedreven talkshowpresentator Eva Jinek wordt geportretteerd door drie sterke en getalenteerde vrouwen.

Openhartig
Ondertussen heeft ze met Özcan een openhartig gesprek over haar achtergrond en haar moederschap in combinatie met haar ambities en carrière.

Keuze
Aan het einde van de aflevering mag elke BN'er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen