Start: The Dark Heart gemist? | Gids.tv

Start: The Dark Heart gemist?
Serie

Canvas
2022-11-20 22:19:41
Tip

Uitzending van The dark heart gemist? Vanavond gaat de nieuwe Zweedse misdaadserie The Dark Heart (originele titel: Mörkt hjärta) met een dubbele aflevering van start op Canvas. In de serie volgen we Tanja, die bij de politie actief is bij de afdeling Vermiste Personen.

Vermiste vader
Sanna Ljungqvist wil na haar studies de boerderij van haar vader overnemen. Ze wordt er verliefd op Marcus. Maar een lange vete tussen beide families maakt dat Sanna's vader Bengt tegen de relatie is. Tanja Thorell is de COO van de plaatselijke afdeling van Missing People. Ze ontmoet een jonge vrouw wier vader al meer dan twee jaar vermist is. Tanja zweert dat ze de vermiste vader, Bengt genaamd, zal vinden.

Woede
In de tweede aflevering is te zien hoe Bengt de moderniseringsplannen van Sanna goedkeurt, op voorwaarde dat ze haar relatie met Marcus beëindigt. Maar Sanna is zwanger en kiest voor Marcus, tot grote woede van haar vader. Ze trekt in bij Marcus, en samen beseffen ze dat één persoon hun toekomst in de weg staat: haar vader. Tanja Thorell is bezig met haar zoektocht en komt uit bij de boerderij van de familie Ljungqvist.

Bekijk deze aflevering van The dark heart hier terug.