The Passion 2023 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Passion 2023 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Passion 2023 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het live spektakel The Passion is ook in 2023 terug. Dit jaar vind het evenement plaats in de Friese stad Harlingen, één van de elfsteden. Donderdag kun je voor de twaalfde keer live meegenieten van het bijzondere evenement. Alle fragmenten uit deze uitzending The Passion: eerste beelden Buddy Vedder die Sorry ik wou dat ik het anders kon zingt Bekijk deze video » The Passion: hoe ontdekte schaatser Michel Mulder dat hij kan zingen? Bekijk deze video » Sinan Eroglu als JezusDit jaar wordt de hoofdrol, namelijk die van Jezus, gespeeld door Sinan Eroglu. Verder vinden we in de cast ook Marlijn Weerdenburg (Maria), Buddy Vedder (Judas), Ferdi Stofmeel (Petrus), Bertrie Wierenga (Maria Magdalena), Dragan Bakema (Pilatus) en Anita Witzier (verslaggever). Dit jaar is er een nieuw karakter, namelijk de vrouw van Pilatus gespeeld door Nhung Dam. Over The PassionThe Passion is een jaarlijkse eigentijdse muzikale vertolking van het verhaal over het lijden en sterven van Jezus. Voor de twaalfde keer vind het evenement plaats op Witte Donderdag en wordt live uitgezonden op tv en radio. Dit jaar wordt er zowel voor als na de uitzending gepraaat over het evenement tijdens een vooruitblik (19.58 uur, NPO 1) en de terugblik (22.10 uur, NPO 3).
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het live spektakel The Passion is ook in 2023 terug. Dit jaar vind het evenement plaats in de Friese stad Harlingen, één van de elfsteden. Donderdag kun je voor de twaalfde keer live meegenieten van het bijzondere evenement.

Sinan Eroglu als Jezus
Dit jaar wordt de hoofdrol, namelijk die van Jezus, gespeeld door Sinan Eroglu. Verder vinden we in de cast ook Marlijn Weerdenburg (Maria), Buddy Vedder (Judas), Ferdi Stofmeel (Petrus), Bertrie Wierenga (Maria Magdalena), Dragan Bakema (Pilatus) en Anita Witzier (verslaggever). Dit jaar is er een nieuw karakter, namelijk de vrouw van Pilatus gespeeld door Nhung Dam.

Over The Passion
The Passion is een jaarlijkse eigentijdse muzikale vertolking van het verhaal over het lijden en sterven van Jezus. Voor de twaalfde keer vind het evenement plaats op Witte Donderdag en wordt live uitgezonden op tv en radio. Dit jaar wordt er zowel voor als na de uitzending gepraaat over het evenement tijdens een vooruitblik (19.58 uur, NPO 1) en de terugblik (22.10 uur, NPO 3).

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Passion

Actuele video's

Meer actuele video's