The Sandhamn Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Sandhamn Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Sandhamn Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het derde seizoen van de Zweedse misdaadserie The Sandhamn Murders. Elke zaterdag is om 20:25 uur een dubbele afleveringen te zien op NPO 3. FeestDe zomer is net begonnen en de nieuwe eilandbewoners Carsten en Celia Larsson hebben iedereen uitgenodigd voor een feest om hun nieuw gebouwde luxe huis in te wijden. WoedeMaar niet iedereen kijkt uit naar het feest. Het grote bouwproject heeft de woede van veel van de bewoners van het eiland opgeroepen, die verre van tevreden zijn met hun nieuwe buren. Bekijk de trailer van The Liberator (Netflix) Bekijk deze video » The Last Vermeer vanaf 20 november in de bioscoop, bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer MARSOF: Special Forces van Nederland (vanaf 2 november op Videoland) Bekijk deze video »
Uitzending :
The Sandhamn Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond start het derde seizoen van de Zweedse misdaadserie The Sandhamn Murders. Elke zaterdag is om 20:25 uur een dubbele afleveringen te zien op NPO 3.

Feest
De zomer is net begonnen en de nieuwe eilandbewoners Carsten en Celia Larsson hebben iedereen uitgenodigd voor een feest om hun nieuw gebouwde luxe huis in te wijden.

Woede
Maar niet iedereen kijkt uit naar het feest. Het grote bouwproject heeft de woede van veel van de bewoners van het eiland opgeroepen, die verre van tevreden zijn met hun nieuwe buren.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Sandhamn Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen