The Trump Show gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Trump Show gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Trump Show gemist? Bekijk hier de hele uitzending De driedelige documentaireserie The Trump Show vertelt in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen het verhaal van president Donald Trump, die zijn ambt wist in te vullen als ware het een realityshow. Collega's en ex-collega's van Trump vertellen over zijn uitdagingen als 'president van de vrije wereld'. Op tvDe afleveringen zijn deze zaterdag om 22:25 uur en de komende dagen op zondag om 23:05 en maandag om 23:25 uur op NPO 2. WensTegen alle verwachtingen in werd Donald Trump vier jaar geleden verkozen tot president van de Verenigde Staten en ging zijn wens in vervulling: hij werd de beroemdste man op aarde. Hoe is het om zonder politieke ervaring aan het hoofd te staan van een grote wereldmacht? ChaosDonald Trump kwam het Witte Huis binnen en bracht meteen al veel chaos met zich mee. Daarop wordt in de openingsaflevering ingezoomd. Zijn nieuwe collega's wisten niet goed om te gaan met zijn onvoorspelbaarheid. Na een jaar had Trump alle pogingen om hem te veranderen of 'op te voeden' getrotseerd en wist hij hoe hij het presidentschap wilde invullen. Zien: Melania Trump trekt weer haar hand weg van man Donald Trump Bekijk deze video » Video: Donald en Melania Trump krijgen bezoek van lookalikes voor Halloween Bekijk deze video »
Uitzending :
The Trump Show gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De driedelige documentaireserie The Trump Show vertelt in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen het verhaal van president Donald Trump, die zijn ambt wist in te vullen als ware het een realityshow. Collega's en ex-collega's van Trump vertellen over zijn uitdagingen als 'president van de vrije wereld'.

Op tv
De afleveringen zijn deze zaterdag om 22:25 uur en de komende dagen op zondag om 23:05 en maandag om 23:25 uur op NPO 2.

Wens
Tegen alle verwachtingen in werd Donald Trump vier jaar geleden verkozen tot president van de Verenigde Staten en ging zijn wens in vervulling: hij werd de beroemdste man op aarde. Hoe is het om zonder politieke ervaring aan het hoofd te staan van een grote wereldmacht?

Chaos
Donald Trump kwam het Witte Huis binnen en bracht meteen al veel chaos met zich mee. Daarop wordt in de openingsaflevering ingezoomd. Zijn nieuwe collega's wisten niet goed om te gaan met zijn onvoorspelbaarheid. Na een jaar had Trump alle pogingen om hem te veranderen of 'op te voeden' getrotseerd en wist hij hoe hij het presidentschap wilde invullen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Trump Show gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen