Slot: The Walking Dead gemist? | Gids.tv

Slot: The Walking Dead gemist?
Serie/soap, Drama, Horror & Supernatural, Series

Star Channel
2022-11-21 22:00:00
Tip

Uitzending van The Walking Dead gemist? Vanavond komt er een einde aan een tijdperk. Op de Amerikaanse seriezender FOX is de allerlaatste aflevering van de horrorserie The Walking Dead te zien. Deze serie groeide in het afgelopen decennium uit tot één van de populairste tv-producties aller tijden.

Aanval
In dit laatste seizoen van The Walking Dead keerden de helden terug om te vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper-aanval, terwijl anderen vechten tegen Moeder Natuur in Alexandrië. Ondertussen is het leven in de Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt. Voor iedereen stort de wereld om hen heen in. Zullen ze in staat zijn om de brokken te lijmen en wie is er nog in leven om daarbij te helpen?

Levens op het spel
Zo zijn er nog veel meer vragen in dit laatste seizoen. Zullen de relaties tussen de personages genezen of breken? Zal de vrede worden verlengd, geaccepteerd of afgewezen? Waar sommigen opnieuw hoop vinden, is er voor anderen geen weg meer terug. Eén waarheid blijft in stand: levens staan op het spel. En elke beslissing verandert drastisch hun toekomst, overlevingskans en de staat van elke gemeenschap.

Bekijk deze aflevering van The Walking Dead hier terug.