Top 2000: The Untold Stories over Elbow gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000: The Untold Stories over Elbow gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000: The Untold Stories over Elbow gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Top 2000: The Untold Stories nemen we een kijkje achter de schermen bij de Britse band Elbow, die dit jaar met drie nummers vertegenwoordigd zijn in de lijst der lijsten. Dinsdag te zien op NPO 3. Bijzondere locatiesDe Britse band Elbow is bekend van het nummer One day like this. Leadzanger Guy Garvey neemt de kijkers mee naar bijzondere locaties in Manchester, de stad die zo'n belangrijke rol heeft gespeeld in het succes van de band. Over Top 2000: The Untold StoriesDoor de jaren heen is voor het tv-programma Top 2000 a gogo zo veel beeldmateriaal verzameld, dat Leo Blokhuis in Top 2000: The Untold Stories een aantal van deze fragmenten laat zien aan de kijkers. Wat zijn de bijzondere verhalen achter de grote hits uit de lijst der lijsten? Bekijk ook Zie: Rob Goossens: Matthijs moet oppassen voor Herman van der Zandt Bekijk deze video » Radio 2-dj Morad mag Top 2000 afsluiten met 'Bohemian Rhapsody' van Queen (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 20 december 2022 om 22:50

In de tweede aflevering van Top 2000: The Untold Stories nemen we een kijkje achter de schermen bij de Britse band Elbow, die dit jaar met drie nummers vertegenwoordigd zijn in de lijst der lijsten. Dinsdag te zien op NPO 3.

Bijzondere locaties
De Britse band Elbow is bekend van het nummer One day like this. Leadzanger Guy Garvey neemt de kijkers mee naar bijzondere locaties in Manchester, de stad die zo'n belangrijke rol heeft gespeeld in het succes van de band.

Over Top 2000: The Untold Stories
Door de jaren heen is voor het tv-programma Top 2000 a gogo zo veel beeldmateriaal verzameld, dat Leo Blokhuis in Top 2000: The Untold Stories een aantal van deze fragmenten laat zien aan de kijkers. Wat zijn de bijzondere verhalen achter de grote hits uit de lijst der lijsten?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000: The Untold Stories

Actuele video's

Meer actuele video's