Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Undercover in Nederland: Verkoper illegaal vlees opgepakt Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Vlees met kans op dodelijke virussen het land in Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Nederlanders kopen illegaal apenvlees Bekijk deze video » Alberto Stegeman is terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland, waarin hij met de verborgen camera allerlei duistere zaken ontmaskerd. Elke zondag rond 21:30 uur op SBS6. Illegaal vleesIn deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen onderzoeken Stegeman en zijn team de levendige handel in illegaal en ongekeurd vlees. En wat blijkt? Verboden Afrikaans oerwoudvlees wordt in ons land onder de toonbank verkocht. VirussenHet vlees is levensgevaarlijk omdat het allerlei dodelijke virussen in ons land kan brengen, zoals de Afrikaanse varkenspest of mond- en klauwzeer. HandelVirologen spreken in de uitzending hun zorgen uit over de gevaren van deze handel. Alberto stelt de politie en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit op de hoogte van de misstanden. Undercover in Nederland: Politiehonden mishandeld door hun trainer Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Collega wordt voor 30.000 euro opgelicht Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert oplichtster Annika Bekijk deze video »
Uitzending :
Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Alberto Stegeman is terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland, waarin hij met de verborgen camera allerlei duistere zaken ontmaskerd. Elke zondag rond 21:30 uur op SBS6.

Illegaal vlees
In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen onderzoeken Stegeman en zijn team de levendige handel in illegaal en ongekeurd vlees. En wat blijkt? Verboden Afrikaans oerwoudvlees wordt in ons land onder de toonbank verkocht.

Virussen
Het vlees is levensgevaarlijk omdat het allerlei dodelijke virussen in ons land kan brengen, zoals de Afrikaanse varkenspest of mond- en klauwzeer.

Handel
Virologen spreken in de uitzending hun zorgen uit over de gevaren van deze handel. Alberto stelt de politie en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit op de hoogte van de misstanden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen