Verdoofd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verdoofd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verdoofd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierdelige documentaireserie Verdoofd worden vier verslaafde mensen gevolgd in hun strijd met hun grootste liefde: drugs en drank. De komende maandagen rond 21:25 uur op NPO 3. Vicieuze cirkelDeze serie laat zien hoe het leven eruitziet als je verslaafd bent en vertelt het verhaal van de vicieuze cirkel die verslaving is. ConfronterendVan de drang de realiteit te verdoven tot de innerlijke strijd, gevolgd door confronterende momenten van besef. Lukt het deze mensen om te breken uit hun impasse? Indringende wijzeEen programma met vier persoonlijke reizen dat op rauwe en indringende wijze laat kennismaken met de complexe wereld van drank- en drugsverslaving. Spuiten & Slikken Climax: drugs kopen in smartshops (video) Bekijk deze video » Spuiten & Slikken Climax: Alles over speed op Goeree-Overflakkee (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de vierdelige documentaireserie Verdoofd worden vier verslaafde mensen gevolgd in hun strijd met hun grootste liefde: drugs en drank. De komende maandagen rond 21:25 uur op NPO 3.

Vicieuze cirkel
Deze serie laat zien hoe het leven eruitziet als je verslaafd bent en vertelt het verhaal van de vicieuze cirkel die verslaving is.

Confronterend
Van de drang de realiteit te verdoven tot de innerlijke strijd, gevolgd door confronterende momenten van besef. Lukt het deze mensen om te breken uit hun impasse?

Indringende wijze
Een programma met vier persoonlijke reizen dat op rauwe en indringende wijze laat kennismaken met de complexe wereld van drank- en drugsverslaving.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verdoofd


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verdoofd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen