Volle Zalen met Olga Zuiderhoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Olga Zuiderhoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Olga Zuiderhoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas actrice Olga Zuiderhoek (73), die afgelopen voorjaar corona kreeg. DoodziekZuiderhoek is bekend van rollen in onder andere Penoza en Het Dagboek van Hendrik Groen en was een tijdje 'doodziek' en 'helemaal alleen'. Ook was ze bang het niet te overleven. SolovoorstellingZe heeft de draad voorzichtig weer opgepakt en werkt aan een zelfgeschreven solovoorstelling, die ze door haar ervaring met het virus grondig heeft aangepast. De voorstelling is inmiddels uitgesteld, omdat ze last heeft van de nasleep van de ziekte. De gelauwerde actrice wil dolgraag weer spelen, 'als het moet vanwege de zaal drie keer op een avond'. GrafCornald Maas volgt Olga Zuiderhoek thuis in Amsterdam en in de hoofdstedelijke bibliotheek, werkend aan haar voorstelling. Ook brengen ze samen een bezoek aan het graf van wijlen haar man, de componist en musicus Willem Breuker. TVQT met Paul: De 73-jarige actrice Olga Zuiderhoek had corona (video) Bekijk deze video » Olga Zuiderhoek: "Verplicht dragen van mondkapjes best een goed idee"(Op1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas actrice Olga Zuiderhoek (73), die afgelopen voorjaar corona kreeg.

Doodziek
Zuiderhoek is bekend van rollen in onder andere Penoza en Het Dagboek van Hendrik Groen en was een tijdje 'doodziek' en 'helemaal alleen'. Ook was ze bang het niet te overleven.

Solovoorstelling
Ze heeft de draad voorzichtig weer opgepakt en werkt aan een zelfgeschreven solovoorstelling, die ze door haar ervaring met het virus grondig heeft aangepast. De voorstelling is inmiddels uitgesteld, omdat ze last heeft van de nasleep van de ziekte. De gelauwerde actrice wil dolgraag weer spelen, 'als het moet vanwege de zaal drie keer op een avond'.

Graf
Cornald Maas volgt Olga Zuiderhoek thuis in Amsterdam en in de hoofdstedelijke bibliotheek, werkend aan haar voorstelling. Ook brengen ze samen een bezoek aan het graf van wijlen haar man, de componist en musicus Willem Breuker.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Volle Zalen met Olga Zuiderhoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen