Marco Borsato 5 weken op nummer één in België: viert het met een bakje koffie

Marco Borsato 5 weken op nummer één in België: viert het met een bakje koffie

<em>Marco Borsato</em> 5 weken op nummer één in België: viert het met een bakje koffie Marco Borsato is apetrots op zijn nummer met Armin van Buuren, Davina Michelle en John Ewbank. Het nummer Hoe het Danst staat voor de vijfde week op rij op nummer één in de Belgische hitlijsten. Het nummer heet dan ook meer dan 30 miljoen streams gekregen in slechts twee maanden tijd. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Armin van Buuren scoort eindelijk nummer 1-hit in Nederland Bekijk deze video » Vanavond bij Jinek: o.a. Conchita Wurst, Alexander Klöpping, Rik van de Westelaken, Ellie Lust, Cornald Maas en David Korteweg Bekijk deze video »
Muziek :
Marco Borsato 5 weken op nummer één in België: viert het met een bakje koffie

Marco Borsato is apetrots op zijn nummer met Armin van Buuren, Davina Michelle en John Ewbank. Het nummer Hoe het Danst staat voor de vijfde week op rij op nummer één in de Belgische hitlijsten. Het nummer heet dan ook meer dan 30 miljoen streams gekregen in slechts twee maanden tijd.

Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato 5 weken op nummer één in België: viert het met een bakje koffie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen