Het Spaanse Dorp Polopos: Daniël dolblij met grotere slaapkamer

Het Spaanse Dorp Polopos: Daniël dolblij met grotere slaapkamer

Het Spaanse Dorp Polopos: Daniël dolblij met grotere slaapkamer Daniël wordt in het programma Het Spaanse Dorp: Polopos samen met zijn vriendin Demi gevolgd tijdens hun avontuur in Spanje. Hij wordt in bovenstaande video geëerd met de ‘uitspraak van de week’, als hij het heeft over de grootte van hun slaapkamer… Het Spaanse Dorp: Polopos is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Spaanse Dorp: Polopos terugkijken bij Gids.tv. Spaanse Dorp Polopos: meerdere winaars weekopdracht Bekijk deze video »
TV :
Het Spaanse Dorp Polopos: Daniël dolblij met grotere slaapkamer

Daniël wordt in het programma Het Spaanse Dorp: Polopos samen met zijn vriendin Demi gevolgd tijdens hun avontuur in Spanje. Hij wordt in bovenstaande video geëerd met de ‘uitspraak van de week’, als hij het heeft over de grootte van hun slaapkamer…

Het Spaanse Dorp: Polopos is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Spaanse Dorp: Polopos terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Spaanse Dorp Polopos: Daniël dolblij met grotere slaapkamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV