Samenvatting Feyenoord - FC Utrecht

Samenvatting Feyenoord - FC Utrecht

Samenvatting <em>Feyenoord - FC Utrecht</em> Alle hoogtepunten Feyenoord - FC Utrecht Samenvatting Feyenoord - FC Utrecht Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in de derde speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Feyenoord - FC Utrecht Op zondag 18 augustus speelt Feyenoord in de derde speelronde van de Eredivisie tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van Pol van Boekel. FeyenoordFeyenoord moet na drie speelronden nog steeds op zoek naar drie punten. Na Sparta (2-2) en Heerenveen (1-1) is nu FC Utrecht de ploeg om te verslaan. Met zowel Nicolai Jörgensen als Jens Toornstra geblesseerd moet coach Jaap Stam nog steeds flink puzzelen. De nieuwe Portugese verdediger Edgar Miguel Ié start waarschijnlijk nog niet in de basis. Samenvatting SC Heerenveen - Feyenoord Bekijk deze video » FC UtrechtFC Utrecht beleeft een prima start van het nieuwe seizoen. Bij ADO werd het 2-4, in de Galgenwaard won de ploeg van Van der Brom met 3-1 van PEC. Samenvatting FC Utrecht - PEC Zwolle Bekijk deze video » EredivisieWaar Ajax en PSV zich in eigen stadion uitstekend wisten te revancheren, moet Feyenoord zijn eerste overwinning nog behalen. Misschien is drie wedstrijden scheepsrecht? Opstelling FeyenoordVermeer; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Kelly, Tapia, Berghuis; Sinisterra, Narsingh, Larsson. Opstelling FC UtrechtPaes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Guwara; Maher, Strieder, Gustafson; Kerk, Joosten, Abass. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in de derde speelronde van de Eredivisie. Steven Berghuis na Feyenoord - Dinamo Tbilisi: "De tegenstander wilde niet voetballen" Bekijk deze video » Johan Derksen: ‘Feyenoord een verschrikking, PSV onthutsend’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - FC Utrecht

Alle hoogtepunten Feyenoord - FC Utrecht


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in de derde speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Feyenoord - FC Utrecht

Op zondag 18 augustus speelt Feyenoord in de derde speelronde van de Eredivisie tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van Pol van Boekel.

Feyenoord
Feyenoord moet na drie speelronden nog steeds op zoek naar drie punten. Na Sparta (2-2) en Heerenveen (1-1) is nu FC Utrecht de ploeg om te verslaan. Met zowel Nicolai Jörgensen als Jens Toornstra geblesseerd moet coach Jaap Stam nog steeds flink puzzelen. De nieuwe Portugese verdediger Edgar Miguel Ié start waarschijnlijk nog niet in de basis.

FC Utrecht
FC Utrecht beleeft een prima start van het nieuwe seizoen. Bij ADO werd het 2-4, in de Galgenwaard won de ploeg van Van der Brom met 3-1 van PEC.

Eredivisie
Waar Ajax en PSV zich in eigen stadion uitstekend wisten te revancheren, moet Feyenoord zijn eerste overwinning nog behalen. Misschien is drie wedstrijden scheepsrecht?

Opstelling Feyenoord
Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Kelly, Tapia, Berghuis; Sinisterra, Narsingh, Larsson.

Opstelling FC Utrecht
Paes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Guwara; Maher, Strieder, Gustafson; Kerk, Joosten, Abass.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in de derde speelronde van de Eredivisie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Feyenoord - FC Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV