Man slaat meerdere mensen bij restaurant in Utrecht en vlucht via water

Man slaat meerdere mensen bij restaurant in Utrecht en vlucht via water

Man slaat meerdere mensen bij restaurant in Utrecht en vlucht via water Bij eetgelegenheid de Pomp in Utrecht sloeg een man meerdere mensen. Eén persoon is in het gezicht geraakt en is overgebracht naar het ziekenhuis. De dader ging ervandoor en sprong een eindje verderop in het water. Hij kon daarmee niet voorkomen dat hij door brandweer en politie uit het water werd gehaald. De politie heeft hem aangehouden. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Video: dit is de auto van Roelf B op festival Sziget in Hongarije Bekijk deze video » Femke Halsema geeft tekst en uitleg situatie zoon Bekijk deze video »
Nieuws :
Man slaat meerdere mensen bij restaurant in Utrecht en vlucht via water

Bij eetgelegenheid de Pomp in Utrecht sloeg een man meerdere mensen. Eén persoon is in het gezicht geraakt en is overgebracht naar het ziekenhuis. De dader ging ervandoor en sprong een eindje verderop in het water. Hij kon daarmee niet voorkomen dat hij door brandweer en politie uit het water werd gehaald. De politie heeft hem aangehouden.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Man slaat meerdere mensen bij restaurant in Utrecht en vlucht via water of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV