Nep account prinses Alexia actief op Instagram

Nep account prinses Alexia actief op Instagram

Nep account prinses Alexia actief op Instagram De naam van Prinses Alexia wordt misbruikt op social media, daar is Shownieuws achter gekomen. Er duiken steeds nieuwe Instagramaccounts van haar op. De rubriek praat erover met koningshuisdeskundige Justine Marcella en puberexpert Marina van der Wal. Die laatste zegt: "Ik kan mij zo voorstellen dat fake-accounts aangemaakt worden door leeftijdsgenootjes die niet in de gaten hebben wat hier het effect van is." Pesten"Prinses Alexia kan hier enorm gekwetst mee worden", gaat Van der Wal door. "Het is eigenlijk een vorm van pesten." De prinses geniet momenteel van haar vakantie, samen met haar familie. De kans is groot dat de prinsesjes ook vanuit hun vakantieadres gebruik maken van sociale media en dat moet ook kunnen, vindt Marcella: "Ik denk wel dat ze verteld wordt dat ze zich bewust moeten zijn dat wanneer ze iets plaatsen, ze het wel kunnen weghalen maar het nooit meer van internet zal verdwijnen." Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Koningin Máxima: 'Als Amalia, Alexia of Ariane me nodig heeft, dan ben ik er' Bekijk deze video » 'Prinsessen Amalia, Alexia & Ariane nemen vriendinnetjes mee op vakantie' Bekijk deze video »
TV :
Nep account prinses Alexia actief op Instagram

De naam van Prinses Alexia wordt misbruikt op social media, daar is Shownieuws achter gekomen. Er duiken steeds nieuwe Instagramaccounts van haar op. De rubriek praat erover met koningshuisdeskundige Justine Marcella en puberexpert Marina van der Wal. Die laatste zegt: "Ik kan mij zo voorstellen dat fake-accounts aangemaakt worden door leeftijdsgenootjes die niet in de gaten hebben wat hier het effect van is."

Pesten
"Prinses Alexia kan hier enorm gekwetst mee worden", gaat Van der Wal door. "Het is eigenlijk een vorm van pesten." De prinses geniet momenteel van haar vakantie, samen met haar familie. De kans is groot dat de prinsesjes ook vanuit hun vakantieadres gebruik maken van sociale media en dat moet ook kunnen, vindt Marcella: "Ik denk wel dat ze verteld wordt dat ze zich bewust moeten zijn dat wanneer ze iets plaatsen, ze het wel kunnen weghalen maar het nooit meer van internet zal verdwijnen." Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nep account prinses Alexia actief op Instagram of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV