Wibi Soerjadi voor het eerst weer op podium: "Mijn handen trilden"

Wibi Soerjadi voor het eerst weer op podium: "Mijn handen trilden"

Wibi Soerjadi voor het eerst weer op podium: "Mijn handen trilden" Pianist Wibi Soerjadi beleefde emotionele momenten afgelopen weekend. Hij stond voor het eerst sinds het overlijden van zijn moeder weer op het podium en begon met het nummer Ave Maria, dat hij ook speelde op haar afscheidsceremonie. "Toen ik dat speelde gingen mijn handen wel een beetje trillen. Toen moest ik er echt weer even inkomen", zo vertelt hij. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Hans Kazàn over Lowlands-debuut: "Het was ongelofelijk" Bekijk deze video » Nep account prinses Alexia actief op Instagram Bekijk deze video » Frans Duijts over maagverkleining: "Ik wil mijn kinderen groot zien worden" Bekijk deze video »
TV :
Wibi Soerjadi voor het eerst weer op podium: "Mijn handen trilden"

Pianist Wibi Soerjadi beleefde emotionele momenten afgelopen weekend. Hij stond voor het eerst sinds het overlijden van zijn moeder weer op het podium en begon met het nummer Ave Maria, dat hij ook speelde op haar afscheidsceremonie. "Toen ik dat speelde gingen mijn handen wel een beetje trillen. Toen moest ik er echt weer even inkomen", zo vertelt hij. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wibi Soerjadi voor het eerst weer op podium: "Mijn handen trilden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV