Frans Duijts over maagverkleining: "Ik wil mijn kinderen groot zien worden"

Frans Duijts over maagverkleining: "Ik wil mijn kinderen groot zien worden"

Frans Duijts over maagverkleining: "Ik wil mijn kinderen groot zien worden" Frans Duijts is niet zenuwachtig voor de maagverkleining die hij vandaag ondergaat, zo laat hij weten aan Shownieuws. "Het is een hele bewuste keuze en het is niet over één nachtje ijs gegaan." Gezond oud wordenDe volkszanger strijdt al jaren tegen de overtollige kilo's en vond het nu echt tijd voor een verandering. "Ik kies ervoor om zo gezond mogelijk oud te worden, dat is eigenlijk de reden dat ik nu gekozen heb voor een gastric sleeve (maagverkleining). Ik wil mijn kinderen groot zien worden." Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Frans Duijts opent nieuwe talkshow Wilfred Genee en Hélène Hendriks Bekijk deze video » Frans Duijts zet groot deel sloopbedrijf van familie te koop Bekijk deze video »
TV :
Frans Duijts over maagverkleining: "Ik wil mijn kinderen groot zien worden"

Frans Duijts is niet zenuwachtig voor de maagverkleining die hij vandaag ondergaat, zo laat hij weten aan Shownieuws. "Het is een hele bewuste keuze en het is niet over één nachtje ijs gegaan."

Gezond oud worden
De volkszanger strijdt al jaren tegen de overtollige kilo's en vond het nu echt tijd voor een verandering. "Ik kies ervoor om zo gezond mogelijk oud te worden, dat is eigenlijk de reden dat ik nu gekozen heb voor een gastric sleeve (maagverkleining). Ik wil mijn kinderen groot zien worden." Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frans Duijts over maagverkleining: "Ik wil mijn kinderen groot zien worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV