Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto

Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto

Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto Vanaf vanavond herhaalt RTL 5 het reportageprogramma 'Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto', waarin programmamaker Ewout Genemans met gevaar voor eigen leven een kijkje nemen in de gevaarlijkste wijken ter wereld. Lokale gangsIedere aflevering, op dinsdag om 21:30 uur te zien, brengt Ewout een paar dagen in een wijk door en ontmoet daar kopstukken van lokale gangs. Hij komt in aanraking met wapens, kilo's drugs en kidnapping, wat in deze buurten de normale gang van zaken is. Zuid-AfrikaIn de eerste aflevering gaat Ewout naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika. Hier vallen dagelijks tientallen doden als gevolg van bende- en drugsgerelateerd geweld. In de wijk Lavender Hill hebben de gangs het voor het zeggen en regeren zij de straten met moord en geweld. No-go areaDeze wijk staat bekend als no-go area voor blanken én de politie. En dat ervaart Ewout ook als een van de bendes het op zijn apparatuur heeft voorzien.
Uitzending :
Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto in Zuid-Afrika gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond herhaalt RTL 5 het reportageprogramma 'Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto', waarin programmamaker Ewout Genemans met gevaar voor eigen leven een kijkje nemen in de gevaarlijkste wijken ter wereld.

Lokale gangs
Iedere aflevering, op dinsdag om 21:30 uur te zien, brengt Ewout een paar dagen in een wijk door en ontmoet daar kopstukken van lokale gangs. Hij komt in aanraking met wapens, kilo's drugs en kidnapping, wat in deze buurten de normale gang van zaken is.

Zuid-Afrika
In de eerste aflevering gaat Ewout naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika. Hier vallen dagelijks tientallen doden als gevolg van bende- en drugsgerelateerd geweld. In de wijk Lavender Hill hebben de gangs het voor het zeggen en regeren zij de straten met moord en geweld.

No-go area
Deze wijk staat bekend als no-go area voor blanken én de politie. En dat ervaart Ewout ook als een van de bendes het op zijn apparatuur heeft voorzien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto in Zuid-Afrika gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV