Beelden optreden ASAP Rocky op Lowlands 2019

Beelden optreden ASAP Rocky op Lowlands 2019

Beelden optreden ASAP Rocky op Lowlands 2019 Het was even afwachten of de Amerikaanse rapper A$AP Rocky, die onlangs in Zweden is aangeklaagd wegens mishandeling, op Lowlands zou kunnen optreden dit weekend. Maar gelukkig voor zijn fans ging zijn concert in Nederland gewoon door. Bekijk hierboven beelden van het nummer L$D, gemaakt door een concertbezoeker. Bekijk ook Lowlands 2019: Optreden Billie Eilish zorgt voor gemengde reacties Bekijk deze video » Mark Rutte spreekt op Lowlands 2019: Zo ga je om met de handdruk van Trump Bekijk deze video » Hans Kazàn over Lowlands-debuut: "Het was ongelofelijk" Bekijk deze video »
Muziek :
Beelden optreden ASAP Rocky op Lowlands 2019

Het was even afwachten of de Amerikaanse rapper A$AP Rocky, die onlangs in Zweden is aangeklaagd wegens mishandeling, op Lowlands zou kunnen optreden dit weekend. Maar gelukkig voor zijn fans ging zijn concert in Nederland gewoon door. Bekijk hierboven beelden van het nummer L$D, gemaakt door een concertbezoeker.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beelden optreden ASAP Rocky op Lowlands 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV