Tom Dumoulin en Sunweb uit elkaar. Wielrenner tekent bij Jumbo-Visma

Tom Dumoulin en Sunweb uit elkaar. Wielrenner tekent bij Jumbo-Visma

<em>Tom Dumoulin</em> en Sunweb uit elkaar. Wielrenner tekent bij <em>Jumbo-Visma</em> Wielrenner Tom Dumoulin zal de komende drie jaar uit gaan komen voor de ploeg van Jumbo-Visma en verlaat daarmee Sunweb, zo is zojuist bekend gemaakt. Zijn voormalige werkgever stelt zich echter positief op en bedankt hem via een video op Twitter. Bekijk de beelden hierboven. Al langer bekend?Het nieuws komt vandaag naar buiten maar sportjournalist Thijs Zonneveld voorspelde de transfer afgelopen juli al. Hij gaf toen aan dat het al een tijdje niet helemaal soepel loopt in het huwelijk tussen Dumoulin en Sunweb. Bekijk ook "Tom Dumoulin verlaat Team Sunweb en tekent bij Jumbo-Visma" Bekijk deze video » PowNed volgde wielrenner Tom Dumoulin in turbulente tijd Bekijk deze video »
Sport :
Tom Dumoulin en Sunweb uit elkaar. Wielrenner tekent bij Jumbo-Visma

Wielrenner Tom Dumoulin zal de komende drie jaar uit gaan komen voor de ploeg van Jumbo-Visma en verlaat daarmee Sunweb, zo is zojuist bekend gemaakt. Zijn voormalige werkgever stelt zich echter positief op en bedankt hem via een video op Twitter. Bekijk de beelden hierboven.

Al langer bekend?
Het nieuws komt vandaag naar buiten maar sportjournalist Thijs Zonneveld voorspelde de transfer afgelopen juli al. Hij gaf toen aan dat het al een tijdje niet helemaal soepel loopt in het huwelijk tussen Dumoulin en Sunweb.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tom Dumoulin en Sunweb uit elkaar. Wielrenner tekent bij Jumbo-Visma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV