Tom Dumoulin reageert op overstap: "Liep al tijd niet meer lekker"

Tom Dumoulin reageert op overstap: "Liep al tijd niet meer lekker"

Tom Dumoulin reageert op overstap: "Liep al tijd niet meer lekker" Wielrenner Tom Dumoulin heeft zojuist bij de NOS gereageerd op zijn vertrek bij team Sunweb: "Ik liep al een tijd rond met het gevoel dat het niet meer zo lekker liep en dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Op een aantal vlakken zaten we zo ver van elkaar af dat ik dacht, dit wordt gewoon heel moeilijk." Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Tom Dumoulin en Sunweb uit elkaar. Wielrenner tekent bij Jumbo-Visma Bekijk deze video » Wil Martien Meiland een facelift? Bekijk eerste beelden nieuwe seizoen Chateau Meiland. Bekijk deze video » Zo vermaken de spelers van Ajax zich in de spelersbus Bekijk deze video »
Sport :
Tom Dumoulin reageert op overstap: "Liep al tijd niet meer lekker"

Wielrenner Tom Dumoulin heeft zojuist bij de NOS gereageerd op zijn vertrek bij team Sunweb: "Ik liep al een tijd rond met het gevoel dat het niet meer zo lekker liep en dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Op een aantal vlakken zaten we zo ver van elkaar af dat ik dacht, dit wordt gewoon heel moeilijk." Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tom Dumoulin reageert op overstap: "Liep al tijd niet meer lekker" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV