Bewoner slaapt door gigantische explosie in flatwoning Hoorn heen

Bewoner slaapt door gigantische explosie in flatwoning Hoorn heen

Bewoner slaapt door gigantische explosie in flatwoning Hoorn heen De grote explosie in Hoorn van gisteren, waarbij de voor- en achtergevel van een flatwoning eruit werden geslagen, deed de hele buurt op zijn grondvesten schudden. De enige die er niets van leek mee te kregen was de bewoner van het betreffende pand zelf. Een buurman vertelt: "Ik heb zijn naam geschreeuwd en vervolgens deed hij zelf de deur open. Hij lag te slapen." Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Nep account prinses Alexia actief op Instagram Bekijk deze video » Wibi Soerjadi voor het eerst weer op podium: "Mijn handen trilden" Bekijk deze video » Frank Dane over geboorte zoontje: "In 42e week kwam er stress" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bewoner slaapt door gigantische explosie in flatwoning Hoorn heen

De grote explosie in Hoorn van gisteren, waarbij de voor- en achtergevel van een flatwoning eruit werden geslagen, deed de hele buurt op zijn grondvesten schudden. De enige die er niets van leek mee te kregen was de bewoner van het betreffende pand zelf. Een buurman vertelt: "Ik heb zijn naam geschreeuwd en vervolgens deed hij zelf de deur open. Hij lag te slapen." Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bewoner slaapt door gigantische explosie in flatwoning Hoorn heen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV