Wendy van Dijk: "Ik scheld de hele dag door"

Wendy van Dijk: "Ik scheld de hele dag door"

Wendy van Dijk: "Ik scheld de hele dag door" Presentatrices Wendy van Dijk en Britt Dekker krijgen aan aantal dilemma's voorgelegd door de redactie van de Wendy. De meestal toch zo braaf overkomende Van Dijk moet kiezen tussen schelden en zuchten en is daar duidelijk over: "Schelden, zeker. Ik scheld de hele dag door." Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Zo worden Wendy van Dijk, Chantal Janzen en Jan Smit oud Bekijk deze video » Ludiek verhuisbericht: Linda de Mol en Wendy van Dijk van RTL naar SBS Bekijk deze video » Wendy van Dijk wordt matchmaker in Flirty Dancing op SBS6 Bekijk deze video »
Show :
Wendy van Dijk: "Ik scheld de hele dag door"

Presentatrices Wendy van Dijk en Britt Dekker krijgen aan aantal dilemma's voorgelegd door de redactie van de Wendy. De meestal toch zo braaf overkomende Van Dijk moet kiezen tussen schelden en zuchten en is daar duidelijk over: "Schelden, zeker. Ik scheld de hele dag door." Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk: "Ik scheld de hele dag door" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV