Vertrek Tom Dumoulin: Hoogtepunten bij Team Sunweb

Vertrek Tom Dumoulin: Hoogtepunten bij Team Sunweb

Vertrek Tom Dumoulin: Hoogtepunten bij Team Sunweb Tom Dumoulin heeft zijn contract bij Team Sunweb ontbonden om te fietsen bij Jumbo-Visma. Het liep volgens hem al een hele tijd niet goed tussen hem en het team. Dumoulin had een slecht seizoen. Hij viel in de Giro en kon de rest van het wielerseizoen niet meer mee doen vanwege complicaties. Bekijk de hoogtepunten van zijn Team Sunweb tijd hierboven. Tom Dumoulin en Sunweb uit elkaar. Wielrenner tekent bij Jumbo-Visma Bekijk deze video » Tom Dumoulin reageert op overstap: "Liep al tijd niet meer lekker" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Vertrek Tom Dumoulin: Hoogtepunten bij Team Sunweb

Tom Dumoulin heeft zijn contract bij Team Sunweb ontbonden om te fietsen bij Jumbo-Visma. Het liep volgens hem al een hele tijd niet goed tussen hem en het team. Dumoulin had een slecht seizoen. Hij viel in de Giro en kon de rest van het wielerseizoen niet meer mee doen vanwege complicaties.

Bekijk de hoogtepunten van zijn Team Sunweb tijd hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vertrek Tom Dumoulin: Hoogtepunten bij Team Sunweb of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV