Overval woning Vught: man gestoken en opgesloten in eigen huis

Overval woning Vught: man gestoken en opgesloten in eigen huis

Overval woning Vught: man gestoken en opgesloten in eigen huis In Vught is een man in zijn eigen huis neergestoken en opgesloten door twee overvallers. Rond 23:15 drongen twee gewapende mannen de woning binnen. De man werd neergestoken en in een kast gezet. Het slachtoffer heeft zichzelf weten te bevrijden en heeft vervolgens de politie gebeld. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bewoner slaapt door gigantische explosie in flatwoning Hoorn heen Bekijk deze video » Beelden afschieten damhert van Zandvoort Bekijk deze video »
Nieuws :
Overval woning Vught: man gestoken en opgesloten in eigen huis

In Vught is een man in zijn eigen huis neergestoken en opgesloten door twee overvallers. Rond 23:15 drongen twee gewapende mannen de woning binnen. De man werd neergestoken en in een kast gezet. Het slachtoffer heeft zichzelf weten te bevrijden en heeft vervolgens de politie gebeld. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overval woning Vught: man gestoken en opgesloten in eigen huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV