Samenvatting APOEL - Ajax (play-offs Champions League)

Samenvatting APOEL - Ajax (play-offs Champions League)

Samenvatting APOEL - Ajax (play-offs Champions League) Alle hoogtepunten APOEL - Ajax Samenvatting APOEL - Ajax (play-offs Champions League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen APOEL en Ajax in de play offs van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing APOEL - Ajax Op dinsdag 20 augustus speelt Ajax de eerste play-off wedstrijd van de Champions League tegen APOEL Nicosia. De wedstrijd wordt gespeeld in het GSP-stadion in Nicosia. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van de Spaanse scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz. AjaxAjax behaalde deze play-offs met enige moeite. Tegen het Griekse PAOK Saloniki hadden de Amsterdammers het zowel in de uitwedstrijd als in de return in Amsterdam best wel lastig. Samenvatting Ajax - PAOK Saloniki (voorronde Champions League) Bekijk deze video » APOELIn Europa mag APOEL dan een klein ploegje zijn, op het eigen eiland liggen de zaken volledig anders. APOEL domineert de Cypriotische competitie. Zo werd de ploeg de laatste zeven seizoenen kampioen. Nederland in Europees verbandEr zitten nog steeds vier Nederlandse ploegen in de Europese competities: Ajax is de enige in de play-offs van de Champions League en moeten afrekenen met APOEL Nicosia. Feyenoord (tegen Hapoel Be'er), PSV (tegen Apollon Limassol) en AZ (tegen Royal Antwerp) maken nog kans op een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League. Opstelling AjaxOnana; Mazraoui, Veltman, Martinez, Tagliafico; Marin, Blind, Ziyech, Van de Beek; Neres, Tadic. Opstelling APOELBelec; Merkis, Ioannou, Joaozinho; Bezjak, Matic, Gentsoglou, Mihajlovic, Souza; Al-Tamaari, Pavlovic. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen APOEL en Ajax in de Champions League. LIVE beelden persconferentie Erik ten Hag over APOEL - Ajax Bekijk deze video » Andre Onana over Champions League-wedstrijden: 'Dit seizoen nieuwe kans om te dromen' Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting APOEL - Ajax (play-offs Champions League)

Alle hoogtepunten APOEL - Ajax


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen APOEL en Ajax in de play offs van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing APOEL - Ajax

Op dinsdag 20 augustus speelt Ajax de eerste play-off wedstrijd van de Champions League tegen APOEL Nicosia. De wedstrijd wordt gespeeld in het GSP-stadion in Nicosia. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van de Spaanse scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz.

Ajax
Ajax behaalde deze play-offs met enige moeite. Tegen het Griekse PAOK Saloniki hadden de Amsterdammers het zowel in de uitwedstrijd als in de return in Amsterdam best wel lastig.

APOEL
In Europa mag APOEL dan een klein ploegje zijn, op het eigen eiland liggen de zaken volledig anders. APOEL domineert de Cypriotische competitie. Zo werd de ploeg de laatste zeven seizoenen kampioen.

Nederland in Europees verband
Er zitten nog steeds vier Nederlandse ploegen in de Europese competities: Ajax is de enige in de play-offs van de Champions League en moeten afrekenen met APOEL Nicosia. Feyenoord (tegen Hapoel Be'er), PSV (tegen Apollon Limassol) en AZ (tegen Royal Antwerp) maken nog kans op een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League.

Opstelling Ajax
Onana; Mazraoui, Veltman, Martinez, Tagliafico; Marin, Blind, Ziyech, Van de Beek; Neres, Tadic.

Opstelling APOEL
Belec; Merkis, Ioannou, Joaozinho; Bezjak, Matic, Gentsoglou, Mihajlovic, Souza; Al-Tamaari, Pavlovic.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen APOEL en Ajax in de Champions League.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting APOEL - Ajax (play-offs Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV