Vader opgepakte Roelf B.: "Je leeft in een nachtmerrie"

Vader opgepakte Roelf B.: "Je leeft in een nachtmerrie"

Vader opgepakte Roelf B.: "Je leeft in een nachtmerrie" Het leven van de familie van atleet Roelf B. staat volledig op zijn kop na diens aanhouding met een enorme hoeveelheid drugs op het Sziget Festival in Hongarije. Zijn vader Jakob praat erover bij Jinek: "Je leeft nog steeds in een nachtmerrie, kan ik je zeggen." Ook vertelt hij hoe zijn andere kinderen met het nieuws omgaan. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Weerbericht: de zomer komt terug Bekijk deze video » Rob Trip terug bij 20 uur Journaal na behandeling prostaatkanker Bekijk deze video »
TV :
Vader opgepakte Roelf B.: "Je leeft in een nachtmerrie"

Het leven van de familie van atleet Roelf B. staat volledig op zijn kop na diens aanhouding met een enorme hoeveelheid drugs op het Sziget Festival in Hongarije. Zijn vader Jakob praat erover bij Jinek: "Je leeft nog steeds in een nachtmerrie, kan ik je zeggen." Ook vertelt hij hoe zijn andere kinderen met het nieuws omgaan. Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vader opgepakte Roelf B.: "Je leeft in een nachtmerrie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV