Rob Trip terug bij 20 uur Journaal na behandeling prostaatkanker

Rob Trip terug bij 20 uur Journaal na behandeling prostaatkanker

Veel NOS-kijkers waren gisterenavond blij verrast toen ze zagen dat Rob Trip het 20 uur Journaal weer presenteerde. De presentator was enige tijd afwezig vanwege een behandeling voor prostaatkanker.

Veel positieve reacties op terugkeer
Begin maart werd bekend dat de 59-jarige Trip aan de ziekte leed en daardoor de komende tijd niet op tv zou zijn. Wel meldde de NOS direct dat hij zeker terug zou keren. Gelukkig gebeurde dat gisteren. Te zien aan de vele positieve reacties op Twitter is de kijker daar maar wat blij mee.

Eerste Journaal
Bekijk de terugkeer van Rob Trip bij het 20 Uur Journaal en bekijk in de video onder aan deze pagina hoe we de scherpe en sympathieke presentator kennen.

<em>Rob Trip</em> terug bij <em>20 uur Journaal</em> na behandeling prostaatkanker Veel NOS-kijkers waren gisterenavond blij verrast toen ze zagen dat Rob Trip het 20 uur Journaal weer presenteerde. De presentator was enige tijd afwezig vanwege een behandeling voor prostaatkanker. Veel positieve reacties op terugkeerBegin maart werd bekend dat de 59-jarige Trip aan de ziekte leed en daardoor de komende tijd niet op tv zou zijn. Wel meldde de NOS direct dat hij zeker terug zou keren. Gelukkig gebeurde dat gisteren. Te zien aan de vele positieve reacties op Twitter is de kijker daar maar wat blij mee. Eerste JournaalBekijk de terugkeer van Rob Trip bij het 20 Uur Journaal en bekijk in de video onder aan deze pagina hoe we de scherpe en sympathieke presentator kennen. Bekijk ook Varende Mark Rutte en Jort Kelder per toeval in NOS Journaal Bekijk deze video »
Nieuws :
Rob Trip terug bij 20 uur Journaal na behandeling prostaatkanker
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob Trip terug bij 20 uur Journaal na behandeling prostaatkanker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV