Thierry Baudet laconiek over kwijtgeraakte senatoren: "Jammer dat het zo gaat"

Thierry Baudet laconiek over kwijtgeraakte senatoren: "Jammer dat het zo gaat"

<em>Thierry Baudet</em> laconiek over kwijtgeraakte senatoren: &quot;Jammer dat het zo gaat&quot; Gisteren werd bekend dat twee Eerste Kamerleden van Forum voor Democratie overstappen naar Henk Otten, die eerder uit de partij werd gezet. Thierry Baudet reageert redelijk laconiek: "Het is jammer dat het zo gaat. Alle politieke partijen hebben dit soort dingen weleens." Gaat om geldHenk Otten stelde eerder niet tevreden te zijn met de koers van de partij en zegt dat daarom de senatoren overstappen. Baudet is het daar niet mee eens: "Het gaat niet over de koers maar het gaat over geld. Er zijn ernstige malversaties geconstateerd." Bekijk het hele fragment van Nieuwsuur hierboven. Bekijk ook Henk Otten valt Thierry Baudet opnieuw aan: "Hij gaat heel slecht met mensen om" Bekijk deze video » Thierry Baudet bloost na compliment vriendin Bekijk deze video » Thierry Baudet over kritiek Johan Derksen: 'Ik moet maar eens naar hem toe' Bekijk deze video »
Nieuws :
Thierry Baudet laconiek over kwijtgeraakte senatoren: "Jammer dat het zo gaat"

Gisteren werd bekend dat twee Eerste Kamerleden van Forum voor Democratie overstappen naar Henk Otten, die eerder uit de partij werd gezet. Thierry Baudet reageert redelijk laconiek: "Het is jammer dat het zo gaat. Alle politieke partijen hebben dit soort dingen weleens."

Gaat om geld
Henk Otten stelde eerder niet tevreden te zijn met de koers van de partij en zegt dat daarom de senatoren overstappen. Baudet is het daar niet mee eens: "Het gaat niet over de koers maar het gaat over geld. Er zijn ernstige malversaties geconstateerd." Bekijk het hele fragment van Nieuwsuur hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet laconiek over kwijtgeraakte senatoren: "Jammer dat het zo gaat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV