Elton John en Ellen DeGeneres helemaal klaar met kritiek op Harry & Meghan

Elton John en Ellen DeGeneres helemaal klaar met kritiek op Harry & Meghan

Elton John en Ellen DeGeneres helemaal klaar met kritiek op Harry & Meghan Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle liggen weer eens onder vuur. Ditmaal zijn veel Britten boos omdat het stel met een privévliegtuig op vakantie ging terwijl ze juist altijd zo begaan zouden zijn met het milieu. Zanger Elton John, die het stel uitnodigde in zijn huis in Nice, is helemaal klaar met de kritiek, zo is te zien op de beelden hierboven. Ook talkshowhost Ellen DeGeneres gaat achter het Britse stel staan, zo is te lezen op haar Instagrampost die hieronder te zien is. Bekijk ook Nep account prinses Alexia actief op Instagram Bekijk deze video » Gordon geeft rondleiding door nieuwe huis Bekijk deze video »
Show :
Elton John en Ellen DeGeneres helemaal klaar met kritiek op Harry & Meghan

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle liggen weer eens onder vuur. Ditmaal zijn veel Britten boos omdat het stel met een privévliegtuig op vakantie ging terwijl ze juist altijd zo begaan zouden zijn met het milieu. Zanger Elton John, die het stel uitnodigde in zijn huis in Nice, is helemaal klaar met de kritiek, zo is te zien op de beelden hierboven. Ook talkshowhost Ellen DeGeneres gaat achter het Britse stel staan, zo is te lezen op haar Instagrampost die hieronder te zien is.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Elton John en Ellen DeGeneres helemaal klaar met kritiek op Harry & Meghan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV