Utopia stopt! SBS6 trekt stekker uit reality-show

Utopia stopt! SBS6 trekt stekker uit reality-show

Utopia stopt! SBS6 trekt stekker uit reality-show Groot nieuws vanuit Utopia. Zojuist is bekend geworden dat SBS6 aan het einde van dit jaar stopt met het reallife-programma. Na 6 jaar en 1554 afleveringen is het blijkbaar genoeg geweest. UPDATE: bekijk de reactie van de inwoners op het nieuws Zo reageren Utopia-inwoners op stoppen van tv-programma Bekijk deze video » Grote finaleDe huidige 15 inwoners van het reality-programma hebben het nieuws vanochtend gehoord. Zij leven nu toe naar een grote finale, die eind december zal plaatsvinden, aldus SBS. Het nieuws komt een paar weken nadat bekend gemaakt werd dat Utopia naar een ander tijdstip zou verhuizen vanwege de terugkeer van Man bijt Hond. Het is nu wachten op de eerste reacties van de inwoners op het heftige nieuws. Bekijk tot die tijd hieronder enkele fragmenten van afgelopen week. Bekijk ook Utopia: Franny bedreigd door familie van Shelley Bekijk deze video » Utopia: Romy en Cemal bezoeken ernstig zieke Cees Bekijk deze video » Bewoners van Utopia gaan verhuizen Bekijk deze video »
TV :
Utopia stopt! SBS6 trekt stekker uit reality-show

Groot nieuws vanuit Utopia. Zojuist is bekend geworden dat SBS6 aan het einde van dit jaar stopt met het reallife-programma. Na 6 jaar en 1554 afleveringen is het blijkbaar genoeg geweest.

UPDATE: bekijk de reactie van de inwoners op het nieuws

Grote finale
De huidige 15 inwoners van het reality-programma hebben het nieuws vanochtend gehoord. Zij leven nu toe naar een grote finale, die eind december zal plaatsvinden, aldus SBS. Het nieuws komt een paar weken nadat bekend gemaakt werd dat Utopia naar een ander tijdstip zou verhuizen vanwege de terugkeer van Man bijt Hond. Het is nu wachten op de eerste reacties van de inwoners op het heftige nieuws. Bekijk tot die tijd hieronder enkele fragmenten van afgelopen week.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Utopia stopt! SBS6 trekt stekker uit reality-show of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV