Schrijfster Laura Maaskant (25) overleden

Schrijfster Laura Maaskant (25) overleden

Schrijfster Laura Maaskant (25) overleden Laura Maaskant is overleden aan de gevolgen van kanker, ze is 25 jaar geworden. De schrijfster is vooral bekend van haar boek LEEF!, wat ze schreef over haar leven na de diagnose kanker. Gelukkiger levenLaura kreeg op haar vijftiende te horen dat ze kanker had. Ze wordt na behandelingen kankervrij verklaard, maar op haar 20e is de kanker terug. Dan besluit ze geen behandelingen meer te ondergaan, maar te genieten van een wellicht korter maar gelukkiger leven. Bekijk in bovenstaande video haar bezoek aan RTL Late Night in 2015, waarin ze spreekt over haar ziekte en het toneelstuk dat over haar leven gemaakt is, met Jamie Grant in de hoofdrol. Bibian Mentel over ziekte: 'Elke dag leuke dingen doen' Bekijk deze video »
TV :
Schrijfster Laura Maaskant (25) overleden

Laura Maaskant is overleden aan de gevolgen van kanker, ze is 25 jaar geworden. De schrijfster is vooral bekend van haar boek LEEF!, wat ze schreef over haar leven na de diagnose kanker.

Gelukkiger leven
Laura kreeg op haar vijftiende te horen dat ze kanker had. Ze wordt na behandelingen kankervrij verklaard, maar op haar 20e is de kanker terug. Dan besluit ze geen behandelingen meer te ondergaan, maar te genieten van een wellicht korter maar gelukkiger leven.

Bekijk in bovenstaande video haar bezoek aan RTL Late Night in 2015, waarin ze spreekt over haar ziekte en het toneelstuk dat over haar leven gemaakt is, met Jamie Grant in de hoofdrol.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schrijfster Laura Maaskant (25) overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV