Prinses Christina opgebaard in Koepel van Fagel

Prinses Christina opgebaard in Koepel van Fagel

<em>Prinses Christina</em> opgebaard in Koepel van Fagel Het lichaam van Prinses Christina is dinsdagochtend overgebracht naar de Koepel van Fagel, op het terrein van Paleis Noordeinde. De jongste zus van prinses Beatrix overleed vrijdag op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Bezoek koninklijke familieDe Koepel van Fagel is ingericht als rouwkapel, waar de kist omringd is door bloemen. Haar zussen, Beatrix, Irene en Margriet, hebben haar samen met Pieter van Vollenhoven en de Christina’s kinderen in de rouwkapel bezocht. Ook zijn kransen van haar familie te zien in bovenstaande beelden. Vierde kindChristina was het vierde kind van koningin Juliana en Prins Bernhard. Door haar huwelijk in 1975 met Jorge Guillermo kwam ze niet meer in aanmerking voor troonopvolging. Christina en Jorge gingen in 1996 uit elkaar, samen kregen ze drie kinderen. Ze leed al jaren aan botkanker. Portret overleden prinses Christina: de ‘onbekende’ prinses Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het lichaam van Prinses Christina is dinsdagochtend overgebracht naar de Koepel van Fagel, op het terrein van Paleis Noordeinde. De jongste zus van prinses Beatrix overleed vrijdag op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Bezoek koninklijke familie
De Koepel van Fagel is ingericht als rouwkapel, waar de kist omringd is door bloemen. Haar zussen, Beatrix, Irene en Margriet, hebben haar samen met Pieter van Vollenhoven en de Christina’s kinderen in de rouwkapel bezocht. Ook zijn kransen van haar familie te zien in bovenstaande beelden.

Vierde kind
Christina was het vierde kind van koningin Juliana en Prins Bernhard. Door haar huwelijk in 1975 met Jorge Guillermo kwam ze niet meer in aanmerking voor troonopvolging. Christina en Jorge gingen in 1996 uit elkaar, samen kregen ze drie kinderen. Ze leed al jaren aan botkanker.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prinses Christina opgebaard in Koepel van Fagel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV