Bibi Breijman reageert op heftige online haatreacties

Bibi Breijman reageert op heftige online haatreacties

Bibi Breijman reageert op heftige online haatreacties Bibi Breijman krijgt heel wat hatelijke reacties op haar Youtube video’s. In bovenstaande vlog besluit ze dit probleem te adresseren. “Ik heb door de jaren heen best wel veel haat gekregen, dat is ook de reden dat ik deze video opneem”, aldus de influencer. Bibi leest voor wat ze zoal naar haar hoofd krijgt geslingerd, en dat is behoorlijk heftig… Bibi vertelt ook meer over dit onderwerp in de eerste aflevering van Make Holland Great Again, vanavond (dinsdag 20 augustus) om 20.20 uur op NPO 3. Dochter Waylon en Bibi Breijman: Teddy eet eindelijk met de pot mee Bekijk deze video »
Entertainment :
Bibi Breijman reageert op heftige online haatreacties

Bibi Breijman krijgt heel wat hatelijke reacties op haar Youtube video’s. In bovenstaande vlog besluit ze dit probleem te adresseren. “Ik heb door de jaren heen best wel veel haat gekregen, dat is ook de reden dat ik deze video opneem”, aldus de influencer. Bibi leest voor wat ze zoal naar haar hoofd krijgt geslingerd, en dat is behoorlijk heftig…

Bibi vertelt ook meer over dit onderwerp in de eerste aflevering van Make Holland Great Again, vanavond (dinsdag 20 augustus) om 20.20 uur op NPO 3.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bibi Breijman reageert op heftige online haatreacties of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV