Bekijk eerste 'teaser' trailer van Netflix-film Marriage Story

Bekijk eerste 'teaser' trailer van Netflix-film Marriage Story

Bekijk eerste 'teaser' trailer van Netflix-film <em>Marriage Story</em> Netflix brengt dit najaar weer een nieuwe original-film op het platform: Marriage Story. Dit tragikomische verhaal draait om een huwelijk dat op de klippen loopt en een familie die bij elkaar blijft. Acteurs als Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda en Ray Liotta hebben een rol in de film, die wordt gemaakt door Oscar-genomineerde Noah Baumbach. Marriage Story is vanaf dit najaar te zien op Netflix, bekijk de teaser hierboven. 'Dutch Giant' Olivier Richters over nieuwe Marvel-film Black Widow: "Geen avance met Scarlett Johansson" Bekijk deze video »
Film :
Bekijk eerste 'teaser' trailer van Netflix-film Marriage Story

Netflix brengt dit najaar weer een nieuwe original-film op het platform: Marriage Story. Dit tragikomische verhaal draait om een huwelijk dat op de klippen loopt en een familie die bij elkaar blijft. Acteurs als Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda en Ray Liotta hebben een rol in de film, die wordt gemaakt door Oscar-genomineerde Noah Baumbach.

Marriage Story is vanaf dit najaar te zien op Netflix, bekijk de teaser hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste 'teaser' trailer van Netflix-film Marriage Story of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV