Vlag West-Kruiskade Rotterdam verwijderd na ophef: 'Verkeerd begrepen'

Vlag West-Kruiskade Rotterdam verwijderd na ophef: 'Verkeerd begrepen'

Vlag West-Kruiskade Rotterdam verwijderd na ophef: 'Verkeerd begrepen' Op de West-Kruiskade in Rotterdam zijn er verschillende vlaggen met teksten opgehangen. Op sociale media is er echter grote ophef ontstaan over 'racistische' leuzen op de banieren. Vooral de vlag met 'De Kroepoeks Klanstraat' heeft veel stof op doen waaien. ,,Deze werd vergeleken met een racistische beweging van ooit. Daar willen we niets mee te maken hebben dus die hebben we gelijk verwijderd", vertelt Richard de Boer, voorzitter van de winkeliersvereniging. Bekijk de video hierboven. Prinses Christina opgebaard in Koepel van Fagel Bekijk deze video » 37 mensen urenlang gegijzeld in bus Rio de Janeiro Bekijk deze video »
Nieuws :
Vlag West-Kruiskade Rotterdam verwijderd na ophef: 'Verkeerd begrepen'

Op de West-Kruiskade in Rotterdam zijn er verschillende vlaggen met teksten opgehangen. Op sociale media is er echter grote ophef ontstaan over 'racistische' leuzen op de banieren.

Vooral de vlag met 'De Kroepoeks Klanstraat' heeft veel stof op doen waaien. ,,Deze werd vergeleken met een racistische beweging van ooit. Daar willen we niets mee te maken hebben dus die hebben we gelijk verwijderd", vertelt Richard de Boer, voorzitter van de winkeliersvereniging.

Bekijk de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vlag West-Kruiskade Rotterdam verwijderd na ophef: 'Verkeerd begrepen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV