Titel 25e James Bond-film onthuld: No Time To Die

Titel 25e James Bond-film onthuld: No Time To Die

Titel 25e James Bond-film onthuld: No Time To Die De titel van de nieuwe James Bond-film is bekendgemaakt: No Time To Die. Je kunt de onthulling van de filmtitel in bovenstaande video bekijken. Laatste Bond-film voor Daniel CraigIn de nieuwe Bond-film leidt 007 een rustig leven in Jamaica, tot zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt. De geheim agent neemt het in de film op tegen de bad guy die gespeeld wordt door Rami Malek. Deze 25e wordt de laatste Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol, de acteur was vijf keer in deze rol te zien. De nieuwe James Bond-film No Time To Die gaat op 3 april 2020 internationaal in première in het Verenigd Koninkrijk en een week later in de Verenigde Staten. Daniel Craig over zijn laatste opnames voor James Bond Bekijk deze video » Rami Malek na rol Freddie Mercury niet zo nerveus voor James Bond Bekijk deze video »
Film :
Titel 25e James Bond-film onthuld: No Time To Die

De titel van de nieuwe James Bond-film is bekendgemaakt: No Time To Die. Je kunt de onthulling van de filmtitel in bovenstaande video bekijken.

Laatste Bond-film voor Daniel Craig
In de nieuwe Bond-film leidt 007 een rustig leven in Jamaica, tot zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt. De geheim agent neemt het in de film op tegen de bad guy die gespeeld wordt door Rami Malek. Deze 25e wordt de laatste Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol, de acteur was vijf keer in deze rol te zien.

De nieuwe James Bond-film No Time To Die gaat op 3 april 2020 internationaal in première in het Verenigd Koninkrijk en een week later in de Verenigde Staten.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Titel 25e James Bond-film onthuld: No Time To Die of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV