Vermiste Arjan Kamphuis koos aarschijnlijk zelf voor verdwijning: 'Uitgewerkt plan'

Vermiste Arjan Kamphuis koos aarschijnlijk zelf voor verdwijning: 'Uitgewerkt plan'

Vermiste Arjan Kamphuis koos aarschijnlijk zelf voor verdwijning: 'Uitgewerkt plan' De vermiste Arjan Kamphuis is al een jaar spoorloos. Politie denkt dat hij daar zelf voor heeft gekozen. ,,Het is zeker mogelijk dat hij nog ergens op de wereld rondloopt. Het is niet onddenkbaar dat het vinden van fysieke en digitale sporen onderdeel is van een uitgewerkt plan", aldus Sander Schaepman, voormalig rechercheur. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Woonboerderij Delfzijl verwoest, bekijk de beelden Bekijk deze video » Politie over steekpartij Bilderdijkstraat Breda: 'Verdachte en slachtoffer kenden elkaar' Bekijk deze video »
Nieuws :

De vermiste Arjan Kamphuis is al een jaar spoorloos. Politie denkt dat hij daar zelf voor heeft gekozen. ,,Het is zeker mogelijk dat hij nog ergens op de wereld rondloopt. Het is niet onddenkbaar dat het vinden van fysieke en digitale sporen onderdeel is van een uitgewerkt plan", aldus Sander Schaepman, voormalig rechercheur.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vermiste Arjan Kamphuis koos aarschijnlijk zelf voor verdwijning: 'Uitgewerkt plan' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, nederland, spoorloos, verdwijning, video, kamphuis, hart van nederland, rechercheur


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV