Rusland boos om rakettest Verenigde Staten

Rusland boos om rakettest Verenigde Staten

Rusland boos om rakettest Verenigde Staten De Verenigde Staten hebben een nieuwe raket getest. Deze raket heeft echter voor veel ophef gezorgd. Het gaat namelijk om een middellangeafstandsraket. Hiermee verbreken de Vereneigde Staten het verdrag dat met Rusland is afgesloten na de Koude Oorlog. De Verenigde Staten trok de stekker eruit omdat Rusland volgens hun de regels zou hebben geschonden door een verboden raket te bouwen. Bekijk de beelden van NOS Stories hierboven. Zo zagen de Nederlanders in 1969 de maanlanding Bekijk deze video » Noord Korea vuurt zesde raket in een maand af Bekijk deze video »
Nieuws :
Rusland boos om rakettest Verenigde Staten

De Verenigde Staten hebben een nieuwe raket getest. Deze raket heeft echter voor veel ophef gezorgd. Het gaat namelijk om een middellangeafstandsraket. Hiermee verbreken de Vereneigde Staten het verdrag dat met Rusland is afgesloten na de Koude Oorlog. De Verenigde Staten trok de stekker eruit omdat Rusland volgens hun de regels zou hebben geschonden door een verboden raket te bouwen.

Bekijk de beelden van NOS Stories hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rusland boos om rakettest Verenigde Staten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV