IS-strijders binnen 15 minuten ter dood veroordeeld in Irak

IS-strijders binnen 15 minuten ter dood veroordeeld in Irak

<em>IS-strijders</em> binnen 15 minuten ter dood veroordeeld in <em>Irak</em> IS heeft veel terrein verloren sinds de internationale grootmachten zijn gaan ingrijpen in het gebied. Officieel is IS verslagen. Nu zijn er echter nog wel veel gevangengenomen mannen en vrouwen die op een proces wachten. Irak laat er geen gras over groeien en veroodeelt de extremisten aan de lopende band. Soms duurt een proces niet meer dan 15 minuten. Bekijk het item van NOS hierboven. Open Arms filmt situatie aan boord Spaans migrantenschip Bekijk deze video » Dionne Stax begonnen aan afscheidsweek NOS Journaal Bekijk deze video »
Nieuws :
IS-strijders binnen 15 minuten ter dood veroordeeld in Irak

IS heeft veel terrein verloren sinds de internationale grootmachten zijn gaan ingrijpen in het gebied. Officieel is IS verslagen. Nu zijn er echter nog wel veel gevangengenomen mannen en vrouwen die op een proces wachten. Irak laat er geen gras over groeien en veroodeelt de extremisten aan de lopende band. Soms duurt een proces niet meer dan 15 minuten.

Bekijk het item van NOS hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op IS-strijders binnen 15 minuten ter dood veroordeeld in Irak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen